Welkom in de toekomst

We zijn een nieuwe organisatievorm waarin persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid gecombineerd wordt met de kracht van het collectief. Omdat we geen genoegen meer nemen met de gangbare organisatievormen en systemen.

Het is onze missie...

...om een sterk internationaal merk te bouwen

...met locaties op de meest gave plekken op aarde

...waar mensen samen waarde creëren, elkaar helpen en van elkaar leren

...waar mensen zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien

...en waarvan we zelf eigenaar zijn

Aanleiding
1 OCEAN

Het idee van 1 OCEAN is ontstaan vanuit de vraag: als je een bedrijf zou opzetten dat ten dienst staat van mensen, hoe zou dat er dan uitzien?

Een ‘regulier’ bedrijf ontstaat vrijwel altijd met een idee voor een nieuwe dienst of product. Vervolgens wordt daaromheen een organisatie gebouwd en personeel ingehuurd. De waarde creatie en macht ligt bij het bedrijf. De organisatie heeft veelal de vorm van een piramide. Besluiten worden uiteindelijk bovenin genomen. Iedereen staat ten dienste van het systeem.

Wij draaien het om: 1 OCEAN ondersteunt mensen om zelf of met elkaar waarde te creëren voor klanten. De macht ligt nu bij de mensen. 1 OCEAN heeft de vorm van een oceaan. Een organisch systeem van mensen zonder vaste functies of lagen. Persoonlijke vrijheid en verantwoordelijk wordt gecombineerd met de kracht van het collectief. Het aanbod van 1 OCEAN aan de klant is daarmee veelzijdig en verandert met het toetreden en uittreden van partners.

Ons ultieme doel is een wereldwijde organisatie te vormen waar we alle voordelen van een succesvol bedrijf weten te vertalen naar meerwaarde voor de partners. Een bedrijf waar we bij willen horen.

1 OCEAN